...
cover-hagyek-eotvos-01

Referenciák és visszajelzések

Megrendelők: Aegon Magyarország Zrt., B. Braun Medical Kft., CIB Bank Zrt., IBM Data Storage Systems Kft., Kossuth Rádió Budapest, K&H, Merck Kft., M2 Petőfi Én vagyok itt, MTV Ridikül, Robert Bosch Kft., Sopron Bank Burgenland, Szent István Rádió, Tchibo Magyarország Kft., Veolia Energia Magyarország Zrt., Zánkai Erzsébet-tábor, művelődési házak, iskolák.

Járatlan utak fesztivál előadás 

2019.11.24.

- „Kezdetektől folyamatosan látogatom a fesztivált, mindig nagyon várom, és rengeteg élményt köszönhetek neki. Minden alkalommal számos kiváló előadóval, úttal és témával van szerencsénk megismerkedni, de számomra mind közül a „legesleges” NEDECZKY JÚLIA előadása volt. Az izgalmas, átgondolt, jól felépített előadáson túl embert ismerhettünk meg, aki mindenki számára példaértékű lehet. Hallottunk hegyekről és lélekről és ezek zseniális ötvözetéről, előremutató életszemléletről, tisztességről, alázatról, és hát NA…! Napközben szerettem volna odamenni és megköszönni, hogy végül elfogadta a meghívást és ezzel sokunknak maradandó élményt nyújtott, de végül mégsem akartam zavarni. Már bánom! Kedves Júlia, így ezúton és ilyeténképpen, nagy ölelés, hála és köszönet!!!”

- „Kedves Júlia! Ott voltam novemberben a Fáklya klubban a „Hegyekről és a lélekről” című előadáson. Teljesen magával ragadott az a párhuzam, amit a magas hegyek, a hegymászás és a személyiségfejlődés, az átélt lelki folyamatok között húzott.A szenvedély és ugyanakkor az alázat, amit kiéreztem az előadásból, hetekre belém égett. Számomra nagyon nagy élmény volt az a másfél óra! Köszönöm!” (J.Ági)

Céges előadás

2021.

"A téma és a prezentációja is érdekes volt. Tetszettek a fotók, Júlia látásmódja és az üzenetek, mint, hogy legyél őszinte magaddal, ne hagyd magad eltéríteni, ha megtaláltad, ami érdekel, hogy tervezd meg a célodhoz vezető utat stb. Kicsit sajnálom, hogy nem kérdeztem rá a mentális felkészülés folyamatára, hogy abban milyen mélypontok voltak és hogyan jutott azokon át Júlia."

"Tetszett a téma, az emlékeztetés arra, hogy milyen fontosak az ilyen kalandok, hogy az ember erőt merítsen saját magából. Bár itt nem volt szó gyerekekről, nekem azt is megerősítette, hogy milyen fontos a gyerekeimnek lehetőséget adni arra, hogy megdolgozzanak olyasmiért, ami esetleg nehéz, küzdelmes, de nekik fontos; esélyeket/lehetőséget adni, hogy büszkék lehessenek magukra.

"„Maximálisan elégedett vagyok az előadással! Ami a legjobban tetszett az az, hogy milyen szépen társítottad a képeket a mondanivalódhoz. És a képeknek milyen sok mondanivalójuk van!”

„Szia Júlia! Nagyon szépen köszönjük a csodás előadást. Nagyon sokat lehetett belőle meríteni, és elvinni magunkkal, nagyon hálás vagyok érte, hogy Velünk voltál!
Láttam a többiek arcát közben, úgyhogy biztosan állíthatom, hogy Mindenkit megérintettek a képeid és a történeted, illetve a szemléletmódod. Még egyszer nagyon köszönöm/köszönjük!”

Céges előadás

2021.

"„Szia Júlia! Ez egyszerűen szuperjó volt!!!! :) :) :)
Úgy örülök, hogy Téged ajánlottak tavaly év végén :)

Nagyon sok visszajelzés érkezett már most is, hogy mennyire tetszett mindenkinek az előadás!
Nagyon-nagyon köszönöm még egyszer, hogy elvállaltad!”

Céges rendezvény

2022.03.

- "Nagyon köszönjük a tegnapi előadás szervezését. Nagyon jó és tanulságos volt, jó lenne ha lenne folytatása." - "Nagyon köszönjük a tegnapi előadás szervezését. Nagyon jó és tanulságos volt, jó lenne ha lenne folytatása." 


- "Szeretném megköszönni, hogy megszerveztétek a mai előadást. Jó volt az előadó és érdekes volt a téma is, máskor is szívesen részt vennék hasonló programon.  "


- "Nagyon örültem a programnak. Kollégáimat is szorgalmaztam a részvételre. Az előadás impulzív, érdekes, őszinte és emberközeli volt. Egy-több különleges, embert próbáló küldetésen keresztül ismertünk meg egy Nőt! Egy Nőt, aki minden körülmények között Nő maradt, s a tapasztalatait ki tudta vetíteni számunkra, akik “csak” az irodában ülnek. De ha nem is így van, mindenki kicsit motivált lett, hogy tegyen valamit magáért. Ami számomra tanulság… nincs olyan, amit ha nagyon akarunk, ne valósíthatnánk meg! Egy törékeny Nő, sok ezer méter… Akarjunk merni, vagy merni akarjunk! Köszönöm az előadást. Inspiráló volt, elgondolkodtató."


- "Az előadásról: Nagyon örültem, hogy van ilyen, hogy megszerveztétek, hogy ott tudtam lenni, hogy éppen egy olyan témát választottatok, ami szerintem a mostani helyzetben aktuálisabb, mint valaha. Köszönöm nektek és azt kívánom, legyen ebből szokás, legyenek még hasonló előadások." 
- "Részt vettem a márciusi előadáson, és azt kell mondjam, nagyon tetszett. Közel áll hozzám a mászás és kedvet kaptam hozzá, hogy ne csak teremben műveljem. Tetszett, hogy a tapasztalatain keresztül mutatta be milyen belső fejlődésen is mehet keresztül az ember." 


- "Szerintem szuper volt a rendezvény, és tökéletesen kiválasztott az előadás is. Én alapból is nagyon szeretem a pszichológiai témákat, de hogy ez egy könnyedebb stílusban, sporttal, teljesítménnyel keverve, mégis mély üzeneteket hordozva volt tálalva, szerintem nagyon ideillő és izgalmas volt. Nekem feldobta a napomat, és amolyan "jó érzés itt dolgozni" érzetet adott." 


- "Köszönjük a szervezést, igazán inspiráló volt Nedeczky Júlia előadása. Örömmel venném, ha ebből hagyomány lenne  " "Az előadás témáját és kivitelezését tekintve is tökéletesen megszervezett és kivitelezett esemény volt. Gratulálok hozzá!  " 


- "Érdekes volt az előadás, izgalmas téma és gyönyörűek voltak a fotók! Köszönjük! A kezdeményezés és az ötlet, hogy ilyenfajta előadások legyenek több témában nagyon jó, szívesen hallgatnék és látnék hasonlókat!"


- „Bearanyoztad a hetünket, köszönjük szépen!”

noizz.hu interjú 

2021.20.02.

„Júlia! Reggel olvastam a csodálatos riportot veled a hegymászás lényegéről! Végre mindent megértettem, amit eddig csak sejtettem. Ilyen pontosan és érzékletesen, poétikusan és közérthetően Még Senkit sem hallottam erről beszélni! Nagyon köszönöm!” (R.Laci)

Egri Világjáró Klub 

2021.11.17.

„Kedves Júlia! Nem tudtam személyesen gratulálni az előadáshoz, így itt tennem meg: gratulálok, egyszerűen fantasztikus volt! A vége után percekig süppedtem a székbe, anélkül, hogy megmozdulni tudtam volna. Nagyon nagy hatással voltál rám és nagyon köszönöm, hogy ennyire alázattal és szívedből meséltél. Ezt bizonyítja, hogy amikor épp a csúcs előtti képet mutattad, ahol mondtad h sírtál, én már sírtam is. Szóval nagyon megindító volt és letaglózott. Hálás vagyok, h halhattalak. Csodaszép estét és minden csupa fantasztikus dolgot kívánok Neked!”  (C.Betti)

Ankert előadás Budapest 

2017.02.22.

- „Nedeczky Júliának nem csak a ruhája, hanem az egyénisége is nagyon színes, így az előadásmódja is az volt. Nem csak zenei és pszichológiai többlettel tarkította az előadást, hanem kiváló humorát is megcsillogtatta. Csodálatos életutat, kiváló előadást, máshol nem fellelhető képeket láthattunk, hallhattunk. Köszönjük!!!” (K.Zsuzsanna)- „Nedeczky Júliának nem csak a ruhája, hanem az egyénisége is nagyon színes, így az előadásmódja is az volt. Nem csak zenei és pszichológiai többlettel tarkította az előadást, hanem kiváló humorát is megcsillogtatta. Csodálatos életutat, kiváló előadást, máshol nem fellelhető képeket láthattunk, hallhattunk. Köszönjük!!!” (K.Zsuzsanna)

- „Imádtam az előadás minden percét, rengeteget adott nekem! Júlia egy fantasztikus nő! Köszönjük szépen!” (A.Kata)

visszajelzesek-julia-hegymaszo
Nedeczky Júlia  hegymászó